Модель Flex Glass

Ваші двері
8667,00
грн.

Серія Flex- це інтерпретація модернових мотивів, натхненна естетикою італійського дизайну. Різноманіття сучасних матеріалів, неймовірних форм дозволяють втілити в життя найсміливіші дизайнерські фантазії.

Ці по-справжньому якісні двері виготовлені з добірної високоякісної деревини і MDF, дозволяють виконати будь-яке Ваше бажання як щодо колірної гами і варіантів покриття, так і щодо геометричних параметрів.

У колекції «Flex» зібрані дверні полотна, які покриті напівматовою емаллю.
Ця колекція виділить Ваш інтер’єр класичним дизайном або дизайном модерну. Дверні полотна покриті італійською  емаллю мають стійкість до зносу, легкі у догляді і красиві зовні.
Крім того, що пофарбовані полотна славляться стильним дизайном, наявність лакофарбового покриття зумовлює низку відмінних переваг:
  • Стійкість до підвищеної вологості. Зовнішнє покриття не дозволяє поверхні вбирати воду та деформуватися від перепадів вологості. Моделі підходять для встановлення в кухнях та ванних кімнатах.
  • Міцністю. Фінішна обробка захищає конструкцію від пошкоджень, робить поверхню щільнішою.
  • Екологічність. Як тільки лакофарбові матеріали висохли на полотні, вони не становлять жодної загрози для здоров’я своїх власників.
  • Практичність. Легко видаляються забруднення, поверхня не боїться миючих розчинів та дезінфекції. Лакофарбовий шар не дасть проникнути неприємним запахам у конструкцію.
  • Зовнішній вигляд. Моделі настільки лаконічні і прості, що не можуть залишити без уваги жодну людину, яка розуміє в сучасній моді інтер’єрів.
  • Надійність і екологічність: двері виготовлені з використанням добірної деревини, а також високоякісного вологостійкого HLS.
  • Всі матеріали, використовувані у виробництві дверей серії «Флекс» від кращих німецьких і італійських виробників екологічні і мають всі необхідні сертифікати.



Дверне полотно даної моделі виготовляється за стандартним розміром 600x2000мм, 700x2000мм, 800x2000мм, 900x2000мм

Двері сертифіковані згідно міжнародного стандарту ISO 9001:2009 та відповідають вимогам державного стандарту України Б В.2.6-99:2009 "БЛОКИ ДВЕРНІ ДЕРЕВ'ЯНІ. Загальні технічні умови".

Тип покриття: УФ фарба

Назва покриття: УФ фарба

Колекція: CLASSIC

Стиль: Класика

Вид скління: Мало скла

Інші варіанти
Made on
Tilda