Модель CL-05

Korfad
4997,00
грн.

Полотно моделі CL-05 зроблене з перевірених матеріалів у стилі Класика. Він завжди в моді і непідвладний часу. Тому якщо прагнете зробити ремонт, який послужить довгий час, обирайте класичні двері. Вони мають вишуканий дизайн, теплу палітру кольорів з імітацією дерева, а також плавні лінії. Завдяки такому зовнішньому вигляду двері в класичному стилі дарують відчуття домашнього комфорту, затишку і спокою.

Колекція CLASSICO

Вид конструкції дверного полотна – Збірні двері. Їх вигідно встановлювати, адже така конструкція відрізняється довгим терміном служби і не деформується під дією механічних чинників. Двері зберігають чудовий зовнішній вигляд тривалий час, вони стійкі до впливу зовнішніх факторів. Ще одна суттєва перевага збірної конструкції в тому, що деякі деталі можна замінити, якщо вони вийдуть з ладу. Наприклад, можна вставити нове скло, якщо попереднє пошкодилось. Також у цій конструкції відсутні шви, тому двері мають акуратний зовнішній вигляд та ідеально рівну поверхню. Моделі колекції виготовлені з використанням новітніх італійських технологій. Для захисту від пошкоджень та для підвищення естетичних якостей полотно додатково має надійне італійське покриття.

Дверне полотно даної моделі виготовляється за стандартним розміром 400x2000мм, 600x2000мм, 700x2000мм, 800x2000мм, 900x2000мм
Також є можливість виготовити цю модель за індивідуальними замірами з точністю до 5 мм. Діапазон доступних розмірів висоти і ширини дверного полотна підійде для будь-яких отворів. Діапазони кастомізації по висоті: 2010-2060мм.

Двері сертифіковані згідно міжнародного стандарту ISO 9001:2009 та відповідають вимогам державного стандарту України Б В.2.6-99:2009 "БЛОКИ ДВЕРНІ ДЕРЕВ'ЯНІ. Загальні технічні умови".

Тип покриття: ЕкоШпон

Назва покриття: Sincrolam

Колекція: CLASSICO

Конструкція: Збірні двері

Вид скління: Багато скла

Вид скління: Вертикальне скло

Стиль: Класика

Інші варіанти
Made on
Tilda